Post by hisjewilapo on Feb 15, 2022 17:45:45 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מפתחות מחולל קודים ▞▞▞
▞▞▞ MultiCraft — Build and Mine! 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את זה 😀 😍 ❤ זה בעצם מיינקראפט אבל לא כמו הרבה בלוקים זה משחק ממש כיף בסך הכל אני מדרג אותו ב-10 כוכבים מתוך עשרה 😉 👌 😀 יש לי המון משחקים אבל נהנה מהמשחק הזה הכי טוב! סוואנה
זה משחק טוב אבל יש כמה באגים שאני לא אוהב בכלל כמו שאני מתנתק משרת וכשאני נכנס שוב אני מת וכשאני חוזר למקום שבו מתתי כל הדברים שלי לא שם ( בבקשה תקן את זה). ויש יותר מדי תוספות במיוחד בנגן סינגל. אני לא אשנה את הדירוג או הביקורת אם זה לא יתוקן!
המשחק הזה הוא העתק כמעט מושלם של מיינקראפט למרות שאולי תצטרך להפוך את תפריט ההגדרות במשחק לברור יותר ויש לי תלונה על מכניקת האבן הכחולה, האם תוכל להפוך אותו כמו מיינקראפט כי הוא לא עושה את מה שאני רוצה שהוא יעשה לעשות רוב הזמן, בבקשה?
מישחק טוב אני היתי משחק בו קבר 4 שנים זה כיף ממש
למשחק הזה יש עיצוב טוב אבל הסיבה שנתתי לו שני כוכבים היא כי אני לעולם לא יכול ליצור או להצטרף לעולם. היפטר מהסיסמאות!!
משחק נחמד לרב שכבתי אבל לא יכול להפעיל את השרת שלי מאז 6 ימים. מאוכזב מאוד
יש משהו עם האפליקציה הזו. כשהורדתי אותו, הוא מבקש רשות/גישה לצלם תמונות, גלריית התמונות שלי, המיקום שלי ושטח האחסון שלי. אף אפליקציה לא צריכה לבקש לצלם אותך ולמיקומך אלא אם כן האפליקציה היא כמו Google Hangouts אלא "משחק קרע מיינקראפט" שמבקש את ההרשאות/הגישה הזו עכשיו ששולח כל כך הרבה דגלים אדומים. אני לא סומך על האפליקציה הזו. זה נראה כאילו זה שפמנון או משהו.
זה משחק מדהים!!! כשהטלפון שלי מת אני כאילו, לא! למה זה קרה!?
יש לי מיינקראפט מקורי ואני מעדיף לשחק בזה יותר טווווווווב הורדתי כוכב אחד כי אני מרגיש נכון לתת ערבע ולא חמש כי זה לא. מושלם
👍👍
המשחק הזה מאוד משעשע, הוא כמו עותק של Minecraft אבל באותו זמן הוא ייחודי באיזשהו אופן, הדבר היחיד שאני לא ממש אוהב זה שיש כמה באגים קטנים אבל אלה לא גדולים. בסך הכל הורד את המשחק זה נהדר!
כפית מוד
אני ממש אוהב את המשחק הזה! אני לא מומחה למיינקראפט, אבל כשהייתי במצב יצירתי היה זומבי. ואני חושב שזה בעצם די מוזר.
אני לא יודע אם זה שונה או שזה פשוט לא משהו אבל אני רוצה להיות מסוגל לעשות חוקי משחק ומה לא כדי שאוכל ליהנות. אני יותר בונה מאשר לוחם אז הייתי רוצה להיות מסוגל לשנות את המשחק שיהיה שליו וכמעט ללא עונש מוות
לפחות יש גרסה בתשלום. מי רוצה להפריע לפרסומות כל 30 שניות?
המשחק הזה נהדר כי יש לו בוכנה שאני רואה בה הרבה מדריכי בנייה שיש להם ואני לא בקול מיינקראפט כי מווווווווני אז זה משחק מעולה
זה כל כך כיף שיש לנו רהיטים כמו כיסא, ספה, שולחנות וכו'. אנחנו יכולים לשבת על כיסאות וספות זה מגניב אבל אני מפגר רוב הזמן וכשמגיעים עדכוני חדשות אני צריך למחוק את המשחק ולהוריד אותו שוב!!!! וניסיתי ליצור שרת וזה אמר לא יכול להתחבר לשרת !!!!! נא לתקן את המשחק הזה אחרי העדכון המשחק ממש גרוע
קצת גרוע, הפרסומות איומות, אני עשוי לשנות את הביקורת שלי למעשה
אני נותן לזה שניים כי קודם כל כשאתה מנסה לכרות את הסלעים זה לוקח כל כך הרבה זמן זה צריך להיות מהיר יותר וגם כשאתה הולך זה ממש קשה לשלוט בזה ואז כשאתה מנסה לכרות אבנים בבתים של אנשים זה פוצע אותך אז זה בסדר אבל לא המשחק הכי טוב
אני אוהב את המשחק בהתחלה אבל זו הסיבה שדירגתי את זה ב-2 כוכבים 1.לפרסומות רבות 2תמיד משריץ ביער מדברי אני רוצה להשריץ ביער רגיל כמו שיש רק כמה עצים ומים 3 יש כמעט כמו אין חיות! בבקשה תענו ותתקנו..
הייתה לי את האפליקציה הזו במשך שנים כשהעדכון הגיע עדכנתי את המשחק שלי ואז בפעם השנייה ששיחקתי בעדכון (אם אתה יודע למה אני מתכוון) הייתה לה מודעה כשהמשחק שלי נטען כמו הרבה פעמים אני לא אוהב את זה אני אוהב המשחק אבל אני לא אוהב את מה שהוא עושה
אין פורטל בניגוד למקור, אז אני מדרג 2 כוכבים.⭐⭐
MultiCraft — Build and Mine! સાહસિક crc
אני אוהב את המשחק הזה אבל כשאני מנסה מרובה משתתפים אני לא יכול להצטרף!! והאם אתה יכול להוסיף עוד סקינים שבאמת נראים כמו המטפל האמיתי!? אפילו בשביל הבנים והאם אפשר להוסיף קושי כמו: שליו ככה ולהפוך את התפוחים לקשים יותר למצוא תודה 🙏🏼
אני אוהב את זה אבל אתה יכול לתת לנו את הסוף ואת התחתון ואולי גם בלוק שמיים מה לעזאזל זה זעם ים!😆? זעם הים מפיל ברקת דרך קלה יותר להשיג אזמרגדים. הכינו שולחנות קסומים ותגיעו למקום שבו תוכלו להרוג כפריים והם יפילו חלק מהעסקאות שלהם, כמו כן, עלינו להכניס את הביומה ההפוכה כדי לקבל ביומה. הוסף: CREEPERS, NATURAL VILLAGES ' a BABY VILLAGERS, ותינוקות זומבים רוכבים על תרנגולות המון עם שריון בבקשה בטלפון נאלץ להסיר את ההתקנה כי הוא קפא +בעיטה
Goat Simulator Simulasi jsca
אני אפילו יכול לעבור לא לגברים חן בלוק ולהכות עיכוב
משחק נחמד מאוד אבל אני רוצה לשחק מיינקראפט אבל אני משחק במשחק הזה מ-4 השנים האחרונות אף פעם לא חשבתי להסיר אותו כי זה משחק נהדר שכולכם חייבים להתקין אותו (◡ ‿ ◡)
משעמם 0🥴🥴🥴😷😷😷🥴
נתתי לו 3 כי יש בעיה מבלבלת. בכל פעם שאני מציין משחק אני תמיד מת מהזומבים ואני טובע גם כשאני משחק כמו שצריך
המשחק הזה מבאס כאילו אני אפילו לא יודע לאן ללכת כאילו הוא משעמם אז אני מוחק אותו אז חברים אם אתם רוצים לקבל לוח אתם יכולים להוריד את המשחק הזה ביי
אני לא יכול לפתוח את האפליקציה בבקשה. שים אפילו מצב לא מקוון כי החיבור שלנו כל כך איטי בבקשה שים מצב לא מקוון בבקשה.🙏🙏
משחק נהדר אבל הוא באמת מחמם את הטלפון שלי. שום אפליקציה אחרת לא גורמת לטלפון שלי להתחמם אלא 10 דקות של משחק זה וזה כאילו ישב בשמש. אני צריך לבדוק שוב שסגרתי אותו לפני השינה כי אני חושש שזה יגרום לשריפה.
👍👎👍 נתתי לזה שני כוכבים בגלל הפרסומות הטיפשיות כל מה שעשיתי זה לשים דברים בחזה ואז מודעה ופרסומות לא יפסיקו תהיה עוד מודעה ועוד מודעה, והייתי צריך לסגור ולפתוח את ה-wifi ואז עוד מודעה!!! 😠
האנימציות טובות וזה עושה חוויה ממש טובה לשחק בה.
המודעות בסדר, אבל יותר מדי, אין סוף לפרסומות, באג ופיגור
אני מאוד מרוצה מהמשחק הזה 🎮 אבל מחקתי אותו פעם אחת ואחרי שהורדתי אותו שוב, ההתקדמות הקודמת שלי אבדה.
dbdbzbwjajzhnejzahsj. כל כך רך דיסני sdfhdndh do do Rd , לונדון, בריטניה, ולמחרת,
מולטיקראפט זה כיף אבל בבקשה תפסיקו את הצלילים המעצבנים כשאתם נפגעים ובבקשה עדכנו אותו אני מאוד אוהב אותם, כשאתם מעדכנים את זה הסר את הצלילים המטרידים עכשיו!
זה טוב אבל זה קרע של מיינקראפט אבל זה בחינם אז זה בסדר
אז המשחק הזה הוא כיף, אבל אני שונא את הפרסומות כי אתה לא יכול לדלג, אני על מחשב אז זה די קשה אבל מבחינה אחרת זה נהדר D:
בעיה מספר אחת: יצירה היא די קשה בעיה מספר שתיים: איך אוכלים?
MultiCraft — Build and Mine! ጀብዱ rlz
זה כל כך טוב שיש מרובה משתתפים גם עורך סקין נהדר.
טוב
אני ממש אוהב את המשחק הזה מאוד (המשחק הזה הוא הטוב ביותר) אבל יש לי גם הרבה תלונות. בואו נגיע לנקודה: (1) במצב שחקן יחיד אתה לא יכול להזמין אף אחד. יש רק NPC's שמסתובבים פה ושם בלי סיבה וגם מתישהו מפריעים לך לעבוד. (2) יש הרבה פחות חיות שהן חסרות תועלת. (3) יש רק כמה צרכים ואין שום דבר מעניין לעשות בלי להרים כלום. יש לי הרבה יותר תלונות אבל שטח הכתיבה שלי נגמר (500 מכתבים). אני רוצה לתת משוב.
אני לא יכול ליצור כפתור או שולחן יצירה אני חושב שזו תקלה
ניסיתי לעלות על זה והמעבדה תנסה להינעל על שחור וזה לא יפעיל אותי שוב אז אני צריך להפעיל מחדש את הטאבלט שלי כדי שאף אחד לא יככב
משחק לא טוב בכלל לא ממליץ להוריד את האפליקציה
הודות לעדכון החדש שום דבר מלבד דגים ודיונונים משריצים כעת
אני אוהב את המשחק אבל אני שונא את הפרסומות
אני לא יודע אם זה קורה לכם אבל אני לא יכול לשחזר אף שרת שלי. זה רק אומר קוד הזמנה לא חוקי, שם מנהל, סיסמה היה לי את קוד ההזמנה של אחד והסיסמה בטלפון שלי. אבל עכשיו זה לא עובד. בבקשה תקן את זה ועוד דבר אחד כשאני לגמרי רוצה לשחזר את השרת שלי כמו לא להיכנס לחלק השני שבו כתוב שם אדמין. אני לא יכול להקליד על המקום הזה. בבקשה שועל גם את זה.